Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

Későnyári Rock Őrület a ZP nagyszínpadán... azaz már annak is örülök, hogy bejutottam a banzájra

Talán illik ott kezdeni, hogy baromi hosszú sor kígyózott a Zöld Pardon főbejárata előtt, mikor kb. 19:50-kor leszálltam a villamosról. A látvány sokkoló volt, ezért úgy döntöttünk, hogy a hátsó bejáraton próbálunk bejutni. Tolakodás, és 35-40perc várakozás után bejutottunk a plazra, persze előtte át kellett élnünk a heringek a konzervdobozban, azaz a testek egymáshoz simulnak feelinget, meg persze az értelmetlen álmotozást. Na de azért az első szám végére befurakottunk a tömegbe.
Természetesen a 100Ft-os belépő hatására rengeteg olyan kiscserkész is eljött akinek egyébként az eszébe se jutna elsönni egy Kispálkoncertre. A zenekar a friss húst kihasználva promóciós anyagot állított elő a legutóbbi cd anyagából. A repertoárt megspékelték egy-két slágergyanús költeménnyel (pl: Nem fáj, Zsákmányállat, stb. :), melyek közül sokat főleg az elsőkoncertes emberkék követeltek már a koncert elejétől (legalábbis szerintem). Mellesleg a véleményem szerint átlagos, Ákos édesannya által is megtekintett koncert legjobb része az volt, mikor a zenekar "áramszünetet produkált", hiszen ekkor előjött az spontanaitás (remélem jól írtam:), találékonyság, humor, amiért annyira szeretem a Kispál András világhírű gitárzenekarát. (Csak aztán nehéz volt visszaszellemülni a Szívrablás második felére:) Szóval köszönjük szépen a zenélés, még akkor is ha néha rontottatok, hiszen azt úgyse vettük észre!
Mondjuk egy dolog megint zavart: állítólag ide csak 14 éven felüliek mehettek be. Ehhez képest csomó kiskamaszt látot az ember, akik félrészegen észnélkül ütötték , vágták a mellettük állók hátát. Persze mindenkinek joga van zenét hallgatni, és kell a fiatal utánpótlás, de félek, hogy egyszer ha egy nagydarab állat elkezd pogózni úgy széttiporja a kicsiket, hogy többet nem jönnek koncertre.
u.i.: gratulálok, mert életemben először előbb kezdődött a koncert a kiírtnál, nem pedig később (én úgy tudom, hogy 20:30-ra volt kiírva, de már 20 körül elkezdődött)