Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

Eddig ez volt a legjobb csendes ülős koncert, Békéscsabán és Nekem Bizosan! A közönségnek külön köszönöm, hogy közöttük lehettem, mert tényleg jó volt a hangulat, és ezt gondolom Lovasi is érezhette.

A koncert hangzása tényleg jó volt, jobb mint pl. a (békéscsabai) városházi estéken. Nekem az ének mikrofon hangja sem tünt fel, mármint hogy rosz lett volna, de ez lehet hogy csak a bot fülem miatt van. :-( Szerintem a számok összeválogatása is jobb volt, legalábbis inkább megfelelt az én izlésemnek - mármint aki nem éppen mai csirke és a kilencvenes évek elej óta szereti a Borzot, ha nem is vallja magát igazi rajongónak-.

A Lovasi igazán jól, humorosan reagált egy két bekiabálásra az összekötő szövegek között, és ez adta meg számomra az igazán bensőséges hangulatát az egész koncertnek. Persze a VBK is segített amit műanyag pohárban bevittünk magunkkkal, félórás sor állás után a büféből. (Az egyszem büfés lány tényleg kevés volt és igen lassú, szvsz gyakorlatlan, de ez az üzemeltető bűne és nem a koncerthez tartozik.)

A Mulató-s külön tetszett, a három vendég vonós "népi" zenélése meglepő módon nem volt idegen a kispálos hangzásvilágtól, sőt öröm volt látni a zenekari tagok "tombolását" a színfalak mögött. Ekkor éreztem először, hogy kár, hogy csak ülni "lehet" a koncerten. Az új hangszerelés is bejött, csak azt sajnálom hogy nem jelent meg még egy koncer DVD-je a Kispálnak, én nagyon tudnám élvezni ha otthon búsabb időkeben újra átélhetném egy ilyen koncert élményét, amit nem csak a közönség hanem szemmel láthatóan a zenekar is élvezett.

Aki ott volt az tudja igazán, mit mulsaztott el aki nem lehetett ott. Ezen örök becsű bölcsességgel zárom is rövid beszámolómat. És BUÉK minden olvasónak!