Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

Lényegében ez volt az első "igazi" KéB koncertem. Ja, voltam Mezőtúron, de az ilyen ingyes nyári népi buli volt, sok érdekes közönséggel. A tagokkal nem is volt probléma, sőt Dió-val az egyik sörsátornál találkoztam és beszédbe is ele

No, azért ez mégis más. Egy ilyen beszámoló segítségével rákészültem: repertoár a kiszsebben. Pontos kezdés. (A gond csak a büfével volt: számoltad már hányszor van meg Lovasi szövegeiben?. Egy csajszi szolgál fel, tiszta őrület. Csak műanyag pohárban lehet bevinni "némi alkoholt" ). No nézzük a számokat, végül is ua. mint Veszprémben, BUT:
Zsákmányállat, Az emberek megértik, Egy az egybe, Pistike(a Malév gépen), ZÁR AZ ÉGBOLT, REZERVÁTOM, Ippon lite, Van-e nálatok alkohol, A honi csillagászat fejlődése, Egy fiú ágyában, Nagyvárosi románc, Szívrablás, Fűben alvó, Nyár volt, s a blúzát, A magyarság tengerérzése, Már délután, Apa, anya, és a kígyó, WC-n sírni, Kényszer, érdek, ösztönélet, Keringő, MULATÓ. Visszataps után: Tejjel kifli, Volume, A jó, a rossz, és a szép, Hang és fény, ismét visszataps: Gumicsizma, Jutka (részlet).
Hihetetlen élmény volt, szűk kör, jó hangulat, jó fények, jó hangzás; csak az énekmikrofon volt baromi kaka. Több ismerőssel voltam, akik a szövegben kezdők és nem tudták élvezni, mert nem értették az éneket: ez nagyon gáz. Ma már lehet kapni jó mikrofonokat, drága, de lehet :-))) .
Egyébként változatpos felállással: Lovasi hol egyedül, hol teljes zenekar, hol hárman stb. Az egy az egybe (x-idk újra hallgatás után nem voltam oda már ezért a számért) geniális volt: egy Lovasi és egy mandolin. Ja, igen a vonós hármas extrém profi volt.
Szóval egy igényes, életteli, jó hanhgulatú konceret volt. Én még órágik hallgattam volna.

Szintén: Köszi a koncertet, meg a jó hangulatot!