Bejelentkezés

Keresés



Gyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió



« vissza
Szerző Beszámoló

Gyónás

Na megvót, naon jó volt!!!

A 4Hippies, az egyik előzenekar nyomta a feldolgozásokat félkilenctől kilencig, többek közt Jimi Hendrix-et, nem is voltak rosszak, csak hát látszott, hogy kezdő zenekar, kicsit rossz hangosítással.

Aztán jött a Csá, Misi! nevü számomra eddig ismeretlen együttes, ők már lényegesen jobban nyomták, bár nem ismertem a számokat, de nagyon jó hangulatot teremtettek, és jutalmul (mivel a Kispál szokás szerint késett) sokkal tovább játszhattak mint amire számítottak.

Aztán olyan háromnegyed tizenegy körül végre megjött a Kispál, és bele is kezdtek a nagy kedvenc Csillag vagy fecskébe. Volt még Csiga, Bársonyfüggöny, Mégegyszer, Utolsó agy, Mialatt az ég, Etetés, Iszonyú lassú, Éjjeli lámpa, Egy fiú ágyában, Vackolj belém, Halszív, 0 óra 2 perc, Ha ez a vég, Kicsi csillag egy kicsit gyorsított változatban, Kinn állok a ház előtt, Küldi a megoldást, Nem fáj, Tiszai PU, Nincs nagy baj kicsit átalakítva mind zeneileg, mind szövegileg, és volt még a Gyónás, és egy pár szám még ami most nem jut az eszembe, persze nem ebben a sorrendben. Kétszer lettek visszatapsolva, és sajnálom, hogy nem volt teltház, én visszatapsoltam volna őket mégegyszer, sőt a koncért végére oda jutottam, hogy gyorsan végigbuliztam volna még egy teljes Kispál koncertet. Kb. félegy körül be is fejezték, és elköszöntek, "pápá!".

Mindenesetre minőségi, bulis, tökös, szövegelős, egyszóval kispálos estében volt részem.

Megérte elmenni!!!!!

Hajrá Kispál!!!!!!!!!!!!!!!!!