Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

Sok jó kispálrajongó, északi széltől átfagyott, de a pálinkától újrafelmelegedett ember KIS helyen is elfér:)

Szal jó volt...
De ez már olyan unalmas, mert mindenki ezt írja. Egyszermár csinálhatnátok egy rossz koncertet is:)....na jó ezt ne vegyétek komolyan.
Azért a két nap egymásutánzenélés lefárasztott titeket, mert azért akadtak hibák....:D, de hát így legalább minden dal újnak hat.
Szerintem tök jó, hogy ilyen kis helyen volt, mert ugyan én imádtam a DC-t és sok szép élmény köt oda, azért meghittebb és emberközelibb egy ilyen koncert.
Talán hiba még az volt, hogy a lovi néha túl sokat dumált, persze ez nem lenne baj, csak előfordult, hogy vaktába, mert ha poénos az nem baj, de a 2oldalas barokkos körmondatok nem jönnek be nekem. De lehet, hogy én vagyok a hülye...
Szal egyetlen negatívum az volt, hogy ugyan kértem a Mike-tól a dobverőjét, de ő helyette csak az előre felírt számlistátokat adta, ami azért ereklyének minősül, de kicsit csalodott voltam. Mert az egyik ismerősöm tavaly nyáron kapott egyet és azota azért nem ment fel a dobverők ára, vagy csak azért nem kaptam, mert én fiú vagyok, ő meg azért kapott,mert lány????
Na mindegy azért kössz az átmozgató edzést és sok sikert a budapesti tornagyakorlat levezetéséhez!!!

u.i.: Lovi jöl megmondtad annak a kis buzinak, mert azért olegyen már határa mindennek! Mellesleg tényleg tudsz reikizni???:)