Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

Ismét Soundclash fesztiválon játszot a Kispál Szombathelyen...

Az idei Soundclash fesztiválra ismét meghívták a Kispál és a Borz zenekart (noha ezt tavaly nem tették meg - de azelőtt igen). Előzenekaruk a legendás KFT volt, akikre az a megtisztelő feladat várt, hogy tizenöt év után újra, eredeti felállsban játszhat a szombathelyi közönségnek. A KFT már maga remek hangulatot varázsolt és mikor már a Balatoni nyár című nótát is eljátszották semmi akadálya nem volt, hogy a Kispál és a Borz néven ismerté lett öt zenész színpadra lépjen. Tőlük megszokott módon most is játszottak pár olyan számot, amire nem számított a közönség. Ilyen volt a Forradalmár, amivel kezdtek, a Jövőből jövő lövő, ami szerintem szövegét tekintve az egyik legjobb számuk, vagy a Pécsi szál, amit Lovassi Európa kultúrális fövárosaként konferált be. Végére hagyták az olyan örökzöld slágereket, mint a Zsákmányállat, a Húsrágó hídverő, vagy a Ha az életben.
A közönség fantasztikus volt, azért is mert rengeteg ifjú leányzót tudott a sorai között. Az egyik közülük egy zászlóval kedveskedett a zenekarnak, amin a Csiga videóklippjében szereplő animált zenekartagok szerepeltek (ez úton is üdvözlöm őt).
Mindamellet a koncert talán nem volt olyan jó hangulató, mint az egy évvel ezelőtti. A zenekartagok mintha fáradtak, vagy kedvtelenek lettek volt egy picit. Persze mindezek ellenére símán megérte a koncert. A Kispál és a Borz az a zenekar, amelynek a koncertjére bármikor szívesen elmegy az ember és ez a koncert már nagyon érett.
Szeretettel várjuk a zenekart tavasszal is!
U.I.: kedves KISPÁLÉSABORZ! Próbáljatok meg az Anima zenekarral egyeztetni, és ha itt léptek föl, akkor a Németh Jucust beszervezhetnétek egy vendégszám erejéig (mondjuk legyen ez a De szeretnék). A szombathelyi publikum biztos örömmel venné. Köszi